1
/
5

Çatı Merdivenleri

İnşaat sektörünün gelişmesi ile birlikte farklı yapılar inşa edilmiş ve bu yapılar arasında çatı merdiveni evler yaygın olarak tercih edilmektedir. Evlerin iç bölmelerinde yer alan çatı merdivenlerin basamaklarının daha kaliteli görünmesi ve de basamakların daha güvenli olması için uygulanmış olan dubleks merdiven kaplama hizmetlerini sağlayan firmamız pek çok farklı malzeme kullanmaktadır. Aynı zamanda teknolojik cihaz kullanılarak gerçekleştirmiş olduğumuz çatı merdiveni uygulama işlemlerinde akla gelebilecek olan her çeşit dubleks yapılar için çalışmalar yürütülmektedir.

Alanında deneyimli kadromuz ile birlikte sunmuş olduğumuz çatı merdiveni hizmetleri sayesinde, basamakların sıcak ve soğuğu geçirmemeleri, aynı zamanda da alanların daha estetik durmaları sağlanmaktadır. Kimi zaman doğal ahşap malzemelerden üretilen tam masif ahşap malzemeler yaygın olarak kullanılmaktadır. Söz konusu olan merdiven malzemelerinin seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı önemli kurallar bulunmakta ve bunların başında da uygulama metotları gelmektedir. Aynı zamanda merdiven kaplama alanında hizmet veren firmamız uzun yıllar sunduğumuz hizmetlerde farklı tasarımlar yaparak kaplama işlemlerini sağlamaktadır.

Günümüzde giderek tercih edilmekte olan ahşap çatı merdiveni hizmetlerimizde işinin ehli ve de deneyimli çalışan kadromuz yer almaktadır. Söz konusu olan kaplama işlemlerinde farklı malzemeler kullanılmakta ve fiyatlar bu malzeme çeşitlerine, aynı zamanda da merdivenlerin boyutlarına göre farklılık göstermektedir. Bu hizmetler sayesinde merdivenlerin hem daha konforlu olması, hem de alanların daha kaliteli görünmesi sağlanabilmektedir. Çeşitli renk seçenekleri ile kullanılan malzemeler, kişiler arasında merdiven rengine uyumlu olarak tercih edilmektedir.